Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Örebro Gymnastikförening KIF
Gymnastik, Parkour & Cheerleading
Föräldraengagemang

Vad behöver Örebro Gymnastikförening hjälp med från er föräldrar?
ÖGF är en ideell förening som precis som alla andra föreningar är helt beroende av föräldrar som engagerar sig på olika vis, och att vara medlem i ÖGF kräver ett visst mått av engagemang.

--> Som förälder vill vi att du hjälper till på det sätt som önskas då ditt barn deltar i olika arrangemang som uppvisningar och tävlingar.

Alla gymnaster/målsman jobbar minst en helg per termin för föreningens räkning på tävling eller uppvisning i enlighet med de uppsatta Riktlinjer som styrelsen beslutat om.


Läs dokumentet Att vara lagförälder.


Alla tävlingsgrupper måste ha en aktiv föräldragrupp som kan hjälpa till inför tävlingar, uppvisningar, läger, resor etc. Man kan komma att bli tilldelad en plats i föräldragruppen om inte tillräckligt många frivilliga ställer upp. Då kommer man att representera föräldragruppen under en termin.

Alla lag samlar ofta in pengar för att bekosta tävlingar eller läger. Föräldragruppen i samråd med ledarna får tillsammans avgöra hur gruppkassan ska fördelas. En grupp kan samla in pengar genom att t.ex. inventera eller sälja varor/produkter. 


Vill du hjälpa till?

Ledare/hjälpledare

Kanske kan du tänka dig att vara ledare eller hjälpledare i ÖGF? Vi erbjuder utbildning både internt och via gymnastikförbundet för alla som vill engagera sig. Man behöver inte ha gymnastikbakgrund för att leda, det viktigaste är viljan att leda och ha roligt tillsammans med barnen.


Kommittéer

För att skapa delaktighet och engagemang är arbetsfördelningen i ÖGF uppdelad i ett antal kommittéer som består av frivilliga föräldrar som på det sättet hjälper styrelsen och alla ledare att bedriva en vettig verksamhet. 

Är du som förälder eller anhörig intresserad av att hjälpa till är det bara att höra av sig till kansliet, någon i styrelsen eller till kontaktpersonen i respektive grupp. Vi behöver er!

 
Sponsorer